'Die vond ik echt heel goed'

'Die vond ik echt heel goed'

8 reacties 8
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde donderdagavond de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De Rotterdammers waren uiteindelijk met 1-3 te sterk voor de ploeg uit Deventer. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de winst van Feyenoord. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op de overwinning.

Feyenoord was voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles eigenlijk al zo goed als zeker van de tweede plek in de Eredivisie. 'Je voelde eigenlijk dat er voor Feyenoord niet veel op het spel stond, terwijl dat voor Go Ahead Eagles nog wel zo is', zegt Mark. 'Het kon in mijn ogen dan ook alle kanten op gaan, maar gelukkig hebben we de drie punten gepakt waardoor we nu zeker zijn van de tweede plek. Eigenlijk hadden we niet veel moeite met Go Ahead Eagles.'

Igor Paixão speelde niet, hij was geblesseerd. Op zijn plek speelde Luka Ivanušec. 'Die vond ik echt heel goed. Je ziet echt dat hij kwaliteiten heeft en die liet hij gisteren weer zien. Hopelijk zal hij volgend seizoen het gehele jaar goed spelen.' Ook Santiago Gimenez kon niet spelen. De aanvaller zou eigenlijk starten, maar uiteindelijk lukte dat toch niet door een blessure. Ayase Ueda was zijn vervanger. 'Hij speelde niet super, maar met vlagen kon je zien dat hij wel een neusje voor de goal heeft. Ik ben erg benieuwd naar zijn ontwikkelingen volgend seizoen.' De aanvaller wist wel een doelpunt te maken.

Het ging donderdagavond voornamelijk over het aanstaande vertrek van Arne Slot. De trainer van de Rotterdammers lijkt de overstap te gaan maken naar Liverpool FC. 'Erg jammer', vindt Mark. 'Maar je zag het wel aankomen. Slot heeft drie seizoenen bij Feyenoord gezeten en je merkt dat hij klaar is voor de volgende stap. Dat dat meteen Liverpool FC is, had ik niet verwacht, maar indruk heeft hij bij ons wel gemaakt, dus gek is het niet dat hij wordt gevolgd door Europese topclubs. Ik gun hem dan ook deze overstap al moet Feyenoord wel gewoon een goed bedrag uit de onderhandelingen slepen, zodat wij er ook echt beter van worden', zegt Mark.

Lees ook