Feyenoord stelt tweede plek veilig na overwinning op Go Ahead Eagles

Feyenoord heeft donderdagavond gewonnen van Go Ahead Eagles. In Deventer werd het 1-3 voor de Rotterdammers. Het eerste doelpunt van Feyenoord was een eigen doelpunt van doelman Jeffrey de Lange van Go Ahead Eagles. De andere twee doelpunten van de Rotterdammers kwamen op naam van Luka Ivanušec en Ayase Ueda.

Feyenoord kwam in de 25e minuut op voorsprong. Luka Ivanušec schoot van afstand en via de lat en doelman De Lange ging de bal in het doel. Een aantal minuten later was het Ivanušec die zorgde voor de 0-2. Vlak voor rust deed Go Ahead Eagles wat terug. Oliver Edvardsen maakte de 1-2.

In de tweede helft scoorde Ayase Ueda, die in de basis begon omdat Santiago Gimenez geblesseerd afhaakte vlak voor de wedstrijd de 1-3. Door de overwinning van Feyenoord in Deventer zijn de Rotterdammers zeker van plek twee. Dat betekent dat Feyenoord ook volgend seizoen Champions League voetbal speelt. Reageren