'Het zou voor Arne geweldig zijn'

'Het zou voor Arne geweldig zijn'

8 reacties 8
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Gisteren en vandaag domineert Arne Slot het voetbalnieuws. De huidige trainer van Feyenoord zou in de nadrukkelijke belangstelling staan van Liverpool FC. De Engelse club heeft zich inmiddels ook al gemeld in Rotterdam. Feyenoord zou een eerste bod hebben afgewezen.

De kans dat Slot bezig is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord lijkt groot. Komende donderdag speelt Feyenoord de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ook PSV speelt morgen. Peter Bosz liet zich vandaag uit over de interesse van Liverpool FC in Slot. 'Het zou voor Arne geweldig zijn', aldus Bosz tegen Voetbal International. 'Het is hem meer dan gegund.' De trainer van PSV heeft zelf niks gehoord van Liverpool FC, grapt hij. 'Ik heb het hier geweldig naar mijn zin, dus laat mij maar lekker hier.'

Wanneer Feyenoord morgen verliest van Go Ahead Eagles, en PSV weet een aantal uren eerder wel te winnen van sc Heerenveen, dan is de ploeg uit Eindhoven kampioen van Nederland. Het gat nu, met nog vier wedstrijden te gaan, is negen punten. Dit kan bij een verlies van Feyenoord dus twaalf punten worden.

Lees ook
Lees ook