'Feyenoord zet door voor Gil'

Feyenoord is nog steeds actief bezig met een poging om Bryan Gil, de aanvaller van Tottenham Hotspur, permanent over te nemen in de zomerse transferwindow, zo weet 1908.nl de supporterswebsite. De club uit Rotterdam heeft al meerdere aanbiedingen gedaan en lijkt vastberaden om de Spaanse linkspoot aan te trekken. Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is, bevindt de mogelijke transfer zich in een serieus stadium.

Versterking aan de bovenkant

Feyenoord, recentelijk winnaar van de Nederlandse beker, ziet Gil als een 'Versterking aan de bovenkant'. Het eerste bod van Feyenoord was naar verluidt onder de tien miljoen euro, maar dit bod is in recente onderhandelingen verhoogd. De club ziet een ambitieus toekomstplan voor ogen waarmee ze hopen Gil te overtuigen, gezien hij ook interesse heeft gewekt van andere clubs zoals Brighton & Hove Albion en Real Sociedad.

Minteh versus Gil?

Technisch directeur Dennis te Kloese benadrukt dat Feyenoord zich richt op het versterken van het team op cruciale posities en gelooft in het model van slim scouten en ontwikkelen van spelers. Wat de eventuele komst van Gil voor invloed heeft op een langer verblijf van Yankuba Minteh bij de club, is nog onbekend. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten