'Als je over twee seizoenen rekent heeft hij heel veel impact gehad'

'Als je over twee seizoenen rekent heeft hij heel veel impact gehad'

6 reacties 6
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord leek gisteren in de finale van de TOTO KNVB beker niet voorbereid op de speelstijl van N.E.C. Nijmegen. Toch kwam er na de onderbreking door vuurwerk meer druk van de Rotterdammers. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad blikt Maarten Wijffels terug.

Wijffels denkt dat Feyenoord Timon Wellenreuther heel dankbaar mag zijn. "Ik heb toch weer gefascineerd naar Wellenreuther zitten kijken. De club die hem volgend jaar als eerste keeper krijgt kan gelukkig zijn", aldus Wijffels. "Als je kijkt vorig jaar in de Klassieker pakt hij met zijn redding het kampioenschap, dit seizoen heeft hij in de beker heel belangrijke ballen gepakt. Als je over twee seizoenen rekent heeft hij heel veel impact gehad."

Wijffels zag dat Feyenoord zich niet goed had ingesteld op de tegenstander. "Feyenoord was niet voorbereid op de speelwijze van N.E.C", aldus Wijffels die niet alleen maar complimenten heeft voor Arne Slot. "Ik vind dat Arne Slot wel heel vaak iets recht moet zetten bij Feyenoord. Daar bedoel ik mee dat de spelers hetzelf niet kunnen." 

Terechte winnaar

Feyenoord is volgens Wijffels wel de terechte winnaar. "Uiteindelijk is het een terechte winaar. De wedstrijd hij nog wel een verlenging verdiend. Nu hebben de twee sterkste ploegen van Nederland de prijzen verdeeld dit seizoen." 

Lees ook
Lees ook