Driessen: 'Ik denk dat Feyenoord toch uiteindelijk wel aan het langste eind trekt'

Driessen: 'Ik denk dat Feyenoord toch uiteindelijk wel aan het langste eind trekt'

7 reacties 7
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen heeft in de Kick-off podcast van De Telegraaf samen met Pim Sedee en Mike Verweij vooruitgeblikt op de TOTO KNVB Bekerfinale. De heren verwachten dat Feyenoord een moeilijke wedstrijd tegemoet gaat.

Driessen benadrukt wel het geweldige seizoen dat NEC beleeft. NEC staat inmiddels op plek zes op de ranglijst, wat genoeg is om mee te doen aan de play-offs voor Europees voetbal. NEC zou via deze play-offs in de Conference League terecht kunnen komen, maar wellicht is er een makkelijkere manier voor Europees voetbal. Aankomende zondag staat namelijk de TOTO KNVB Bekerfinale op het programma. Deze prijs geeft ook recht op een ticket voor de Europa League. 

Feyenoord treft dus de Nijmegenaren in de finale. De Rotterdammers zijn op papier torenhoog favoriet, maar makkelijk gaat het niet worden volgens de heren: 'Ik denk dat Feyenoord het heel erg moeilijk gaat krijgen. Ik vind NEC een lastige ploeg om tegen te spelen. Ook twee keer tegen Ajax gezien, dat ging niet makkelijk,' zegt Verweij, 'en Feyenoord, waar we het al over hadden eerder, hebben dus natuurlijk gelijkgespeeld ook tegen NEC thuis vorig jaar,' vervolgt Sedee, 'En een keer de beker overleefd tegen NEC na strafschoppen. Het kan best zijn dat het moeilijk is, maar ik denk dat Feyenoord toch uiteindelijk wel aan het langste eind trekt,' vult Driessen aan.

De heren denken dat er in Amsterdam en Alkmaar ook voor Feyenoord gejuicht zal worden, aangezien een overwinning voor Feyenoord zou betekenen dat het Europa League ticket doorschuift. Komende zondag zal er om 18:00 worden afgetrapt in De Kuip in Rotterdam voor de finale van de TOTO KNVB Beker.

Lees ook