'Het meest frustrerende is als je wel de speler ziet die je wil hebben, maar qua budget niet kan concurreren'

'Het meest frustrerende is als je wel de speler ziet die je wil hebben, maar qua budget niet kan concurreren'

16 reacties 16
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Bert van Marwijk heeft een rijke geschiedenis als coach bij Feyenoord. De trainer die Feyenoord de laatste Europese prijs bracht kijkt met veel plezier naar het huidige Feyenoord en het beleid dat wordt gevoerd in Rotterdam.

Volgens de voormalig oefenmeester is de werkwijze van Arne Slot heel duidelijk, dat zegt hij in zijn column in De Telegraaf. Hij houdt vast aan die werkwijze waardoor wegvallen van spelers altijd relatief makkelijk opgevangen kan worden. “Hierdoor is Feyenoord een ongelooflijk sterk team geworden en dat is knap, want het moeilijkste is om in het jaar na het winnen van een grote prijs dezelfde motivatie vast te houden”, aldus Van Marwijk.

Van Marwijk denkt dat het beleid bij Feyenoord voor rust zorgt. Ook de continuïteit lijkt daarmee gewaarborgd. Toch is het opvangen van vertrek van topspelers het moeilijkst. ”Het meest frustrerende is als je wel de speler ziet die je wil hebben, maar qua budget niet kan concurreren”, aldus Van Marwijk die niet uitsluit dat Feyenoord nog een keer een Europese beker verovert.

Lees ook