'Naast sc Heerenveen nog Eredivisieclub geïnteresseerd in Van Persie'

'Naast sc Heerenveen nog Eredivisieclub geïnteresseerd in Van Persie'

14 reacties 14
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Naast sc Heerenveen zou er nog een Eredivisie club geïnteresseerd zijn om Robin van Persie aan te trekken als nieuwe hoofdtrainer, zo meldde Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad in FC Rijnmond.

Het nieuws dat Van Persie in de belangstelling staat van sc Heerenveen werd gebracht in de Sportcast van Omrop Fryslân. 'Er is nog een Eredivisie club, ik weet niet welke club dat is, maar er zouden twee clubs een gesprek met hem zijn ingegaan', zegt Gouka bij FC Rijnmond van Rijnmond, waarvan de aflevering op de YouTube pagina van Rijnmond staat. 'Heerenveen heeft eerst met Steijn en met Kruys gesproken, maar het gesprek met Van Persie was bij hun zo goed gevallen dat, volgens mij als hij ja zegt, is het bingo voor hem. Van Persie is een jongen die goed weet wat hij wil, dat heeft hij als speler altijd gehad, ook als trainer dus blijkbaar. Hij zal de afweging maken.'

Van Persie is momenteel de trainer van Feyenoord Onder 18. Het is dus nog maar de vraag of de oud-aanvaller volgend jaar nog bij Feyenoord werkt, of dat hij hoofdtrainer is bij een club in de Eredivisie.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook