Hancko: 'Ik ben blij dat we toch hebben gewonnen'

Hancko: 'Ik ben blij dat we toch hebben gewonnen'

2 reacties 2
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord wist zondagmiddag nipt te winnen van Fortuna Sittard. Dávid Hancko maakte in de eerste helft het enige doelpunt, waardoor de drie punten mee gaan naar Rotterdam.

Na afloop blikte Hancko terug op de wedstrijd. 'Het was een lastige wedstrijd', zegt de verdediger in gesprek met ESPN. 'Ik ben blij dat we toch hebben gewonnen. We hebben nu een week om ons voor te bereiden op de finale', doelt Hancko op de finale van de TOTO KNVB Beker van volgende week.

Vorige week was Feyenoord heer en meester tegen Ajax, vandaag ging het wat stroever. 'Tegen Ajax wonnen we veel ballen. De bal was nu veel uit het spel. We hebben het toch kunnen verdedigen.' Hancko weet dat het doelpunt die hij maakte belangrijk is. 'Als de wedstrijd zo dicht bij elkaar ligt zijn deze ballen belangrijk.'

Hancko kijkt uit naar de finale van de beker. 'Ik kijk er echt naar uit. We spelen in De Kuip. Vorig jaar werden we kampioen, en nu kunnen we weer een prijs winnen.' Dat zou betekenen dat Hancko in allebei de seizoenen dat hij voor Feyenoord speelt, een prijs wint.

Lees meer over
Lees ook