Transfer

'Feyenoord heeft vervanger Wellenreuther al op het oog'

Feyenoord houdt serieus rekening met een vertrek van doelman Timon Wellenreuther, zo meldt FC Update.nl vandaag. Journalist Mounir Boualin van FC Update.nl meldt op X dat Feyenoord ook al een vervanger op het oog heeft.

Timon Wellenreuther zou het liefst doorgaan in een rol al eerste doelman maar weet dat Justin Bijlow, die normaal gesproken de nummer 1 doelman is, weer fit is. Slot vertelde gisteren op de persconferentie wel dat Wellenreuther de bekerfinale nog gaat keepen en dat het voor daarna nog onzeker is. 

Onlangs meldde 1908.nl dat PSV toenadering zoekt richting Timon Wellenreuther. De Eindhovenaren willen hem graag inlijven vanwege een mogelijk vertrek van Walter Benitez. Volgens Boualin op X zou Feyenoord interesse hebben in Etienne Vaessen van RKC Waalwijk. De club informeerde eerder al eens naar de doelman maar lijkt hem nu ook als vervanger te zien mocht Wellenreuther weggaan, iets waar de club dus al serieus voor zou vrezen.

Meer geïnteresseerde clubs

Naast Feyenoord zou ook AZ geïnteresseerd zijn in Vaessen. Naast Wellenreuther ziet PSV ook Vaessen als een mogelijke aanwinst. In het buitenland zou Celtic de doelman ook in willen lijven, meldt Boualin.

Wellenreuther kwam in de zomer van 2022 naar Feyenoord. Hij keepte al 37 officiële wedstrijden voor Feyenoord en bleek een enorm goede stand-in te zijn voor Justin Bijlow, die meerdere keren tussendoor geblesseerd raakte. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten