De Zeeuw: 'Zonder de hernieuwde samenwerking hadden we nu niet zo hoog gestaan op de ranglijst'

FC Dordrecht staat er goed voor in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van huurlingen Antef Tsoungui, Ilias Sebaoui, Korede Osundina en Shiloh 't Zand functioneert als een slopende machine en staat na een mooie 1-4 overwinning gisteren in Breda op een mooie vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Dat mag in een sterke competitie met teams als Willem II, FC Groningen, NAC Breda, Roda JC, ADO Den Haag en SC Cambuur knap genoemd worden.

De club heeft zelf al veel dingen gedaan om tot deze positie te komen maar algemeen directeur Hans de Zeeuw kan niet ontkennen dat de hulp van Feyenoord voor een groot gedeelte heeft meegeholpen. "Zonder de hernieuwde samenwerking hadden we nu niet zo hoog gestaan op de ranglijst", stelt De Zeeuw in gesprek met Voetbal International. Vooral de samenwerking met Mark Ruijl prijst De Zeeuw, die namens Feyenoord met veel technische zaken geholpen heeft. 

Shiloh 't Zand maakt indruk met de ene nominate en het binnenhalen van een award na de andere. De Zeeuw hoopt wel dat hij een mooie stap kan gaan maken na FC Dordrecht en zou het zonde vinden als iemand als 't Zand een paar jaar bij de Dordrechtenaren blijft. "Het is vooral mooi voor Shiloh. Hij doet het nu zo goed. Ik weet dat hij Eredivisie-waardig is. Er zitten genoeg clubs voor hem op de tribune", sluit hij af. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten