'Ik voelde wel dat Ajax een hopeloos gevoel kreeg'

'Ik voelde wel dat Ajax een hopeloos gevoel kreeg'

14 reacties 14
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Lange tijd waren de vleugels bij Feyenoord het probleem. Juist tegen aartsrivaal Ajax waren Yankuba Minteh en Igor Paixão een plaag voor de defensie en scoorden ze allebei twee keer, waarmee de historische nederlaag werd ingeleid. De buitenspelers praten in het Algemeen Dagblad over hun ontwikkeling in Rotterdam.

Minteh is ontzettend blij dat hij in Rotterdam terecht is gekomen en wat hij allemaal mag leren bij Feyenoord. De Gambiaan nog steeds pas 19 jaar ontwikkelt zich als een razende en bezorgd verdedigers zowel in aanvallend als verdedigend opzicht nachtmerries. Minteh weet dat er weinig clubs bestand zijn tegen de druk die Feyenoord ontwikkelt. "Ik voelde wel dat Ajax een hopeloos gevoel kreeg. Dat is logisch ook bij zo’n stand", aldus Minteh. 

Ook Igor Paixão zit met een grote glimlach als hij terug denkt aan de wedstrijd tegen Ajax. De aartsrivaal werd dik verslagen. "Je moet respect houden voor de tegenstander en dat doe ik ook, maar het was een speciale middag", aldus Paixão.

Gimenez

Beide aanvallers hebben ook nog een boodschap voor Santiago Gimenez die op social media zijn excuses aanbood voor het uitblijven van doelpunten de laatste tijd. Beide spelers denken dat Gimenez wel weer doelpunten gaat maken. "Ik steun Santiago en dat doen wij allemaal", aldus Paixão.

Lees ook
'Zal altijd voor dit shirt blijven strijden'
Nieuws

'Zal altijd voor dit shirt blijven strijden'

Lees ook