Kritiek op Feyenoorder: 'Hij is geen speler voor Manchester United of City'

Kritiek op Feyenoorder: 'Hij is geen speler voor Manchester United of City'

23 reacties 23
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De selectie van Feyenoord wordt steeds gewilder door de topclubs in Europa. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN praten de mannen aan tafel over een aantal Feyenoorders.

Santiago Gimenez

De laatste weken/maanden maakt Santiago Gimenez minder doelpunten dan hij voor de winterstop deed. Aad de Mos verklaart de doelpuntenmindering van de spits. 'Hij is niet zo goed als iedereen denkt. Ik vond hem meevoetballend al niet sterk', zegt de Mos. 'Hij mist heel veel kansen.' Vervolgens wordt de oud-trainer van onder andere Ajax gevraagd waar de top van Giménez ligt. 'Dat is Hoffenheim', zegt de Mos. 'Hij is geen speler voor Manchester United of City, dat denkt iedereen wel maar dat is natuurlijk niet zo.'

Quilindschy Hartman

Quilindschy Hartman raakte vorige week geblesseerd in het duel met FC Utrecht en mist nu de rest van het seizoen en het EK. 

Hans Kraay jr. ziet dat de jonge verdediger zich geweldig ontwikkelt bij Feyenoord. 'Hartman is natuurlijk bezig aan een geweldig seizoen', zegt Kraay. 'Ik vind gewoon dat hij zichzelf iedere keer overtreft. Hij kon al goed verdedigen, maar hij zit nog korter de laatste tijd en aanvallend wordt hij ook steeds beter.' Ook denkt de analist van ESPN dat hij voor Ronald Koeman de onbetwiste linksback was geweest.

Lees ook