Beschikbare kaartjes bekerfinale Feyenoord - NEC uitverkocht

Beschikbare kaartjes bekerfinale Feyenoord - NEC uitverkocht

23 reacties 23
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Terwijl veel mensen gespannen zijn voor De Klassieker van morgen, was het vanochtend ook spannend in de wachtrij. De kaartjes voor de bekerfinale Feyenoord – NEC gingen namelijk vanochtend in de verkoop voor seizoenkaarthouders. Feyenoord meldt op X dat alle beschikbare kaartjes verkocht zijn.

Er waren zo’n 13.000 kaartjes beschikbaar voor Feyenoord-supporters, die gezien worden als ‘uit-supporters’ omdat de KNVB de bekerfinale organiseert. Alleen seizoenkaarthouders kwamen in aanmerking voor een kaartje, leden van Het Legioen of Junior Kameraadjes hadden geen recht op een kaart. Woensdag 3 april mochten Diamondcardholders, Goldcardholders en sommige Silvercardholders al inloggen om een kaartje te kopen, vanochtend om 09.00 uur mochten de overige seizoenkaarthouders een poging wagen.

Andere kaartjes die Feyenoord krijgt, worden beschikbaar gesteld aan zakelijke relaties, Feyenoord Academy, Sportclub Feyenoord en natuurlijk ook voor de selectie en staf van Feyenoord. Tegenstander NEC Nijmegen heeft nog niet alle kaartjes verkocht voor de bekerfinale.

Veel supporters hebben geklaagd over de traagheid waarmee zij in de ticketshop kwamen. Sommige supporters haalden het zelfs niet om Feyenoord te steunen tijdens de laatste training voor DE Klassieker. Het AD schreef hier een artikel over.

Lees ook
Lees ook