Hancko: 'Het is verdrietig'

6 reacties 6
Bron: Rijnmond.nl

Vanavond is Feyenoord in een uitwedstrijd tegen FC Volendam blijven steken op een 0-0 gelijkspel. Na vele kansen en meer dan 100 minuten voetbal, wist Feyenoord de kansen niet om te zetten in doelpunten en zichzelf uiteindelijk te belonen. Na de wedstrijd geeft verdediger David Hancko commentaar op het gelijkspel in gesprek met RTV Rijnmond.

‘Ik denk dat de tegenstander goed speelde en wist wat ze wilde doen’, zegt Hancko in de persconferentie, waarvan een deel terug te zien is op de YouTube pagina van de regionale omroep Rijnmond. Daarna steekt de Slowaakse verdediger meteen de hand in eigen boezem. Hij vindt dat het vooral aan het eigen spel lag, dat ze het niet hebben laten zien en dat Feyenoord onwaardig is.

Waarom het mis ging? ‘Ze vochten en haalde het tempo uit het spel’, legt Hancko uit. Hoewel de 26 jarige Slowaak direct erachteraan meldt dat dit geen excuus mag zijn. ‘Op het einde van de wedstrijd zagen we dat we ervoor moesten gaan en meer risico moesten nemen’, geeft Hancko aan op de vraag waarom de tweede helft net iets beter was dan de eerste.

Ook wordt er nog aan Hancko gevraagd hoe het blessurenieuws van Quilindschy Hartman werd ontvangen. ‘Het is verdrietig. Zeker omdat Q een goed seizoen had, vorig seizoen al eigenlijk.’