Vermoedelijke opstelling: 'Slot geeft basisplaats aan Nieuwkoop'

Vermoedelijke opstelling: 'Slot geeft basisplaats aan Nieuwkoop'

20 reacties 20
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt donderdagavond in de Eredivisie de wedstrijd tegen FC Volendam. De Rotterdammers missen in totaal zeven spelers, zo communiceerde Feyenoord woensdagmiddag op de website.

Afgelopen zondag in de wedstrijd tegen FC Utrecht viel Quilindschy Hartman geblesseerd uit. De verdediger is lange tijd uit de roulatie en zal dit seizoen niet meer spelen. Ook mist de verdediger het EK voetbal in Duitsland. FR-Fans.nl verwacht dat Dávid Hancko als linksback begint. Dat betekent dat Lutsharel Geertruida doorschuift naar het centrum, en Bart Nieuwkoop als rechtsback zal beginnen.

FR-Fans.nl verwacht dat Calvin Stengs donderdag tegen FC Volendam nog op de bank begint. FC Volendam speelt op kunstgras, en met het oog op de wedstrijd van zondag tegen Ajax zal Arne Slot mogelijk geen risico willen nemen met de middenvelder, die net terug is van een blessure. De verwachting is dan ook dat Ramiz Zerrouki in de basis start.

Wellenreuther zal op doel beginnen. Achterin lijkt Slot te starten met Nieuwkoop, Beelen, Geertruida en Hancko. Het middenveld bestaat uit Wieffer, Zerrouki en Timber. Voorin lijken Minteh, Gimenez en Paixão te starten.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuter, Nieuwkoop, Beelen, Geertruida, Hancko, Wieffer, Zerrouki, Timber, Minteh, Gimenez, Paixão.

Lees ook