OFFICIEEL | Schuiteman verlaat Feyenoord voor FC Den Bosch

OFFICIEEL | Schuiteman verlaat Feyenoord voor FC Den Bosch

13 reacties 13
Bron: FC Den Bosch
Foto: Pro Shots

 Bernard Schuiteman vertrekt officieel bij Feyenoord en vertrekt naar FC Den Bosch. De scout krijgt bij de Bosschenaren de rol van technisch directeur toebedeeld en kan daarmee een volgende stap zetten in zijn ontwikkeling, dat meldt FC Den Bosch op de eigen website

De Nederlander is nu nog Head of European Recruitment bij Urawa Red Diamonds in Japan, met wie hij afgelopen zomer de Aziatische Champions League won en waar Feyenoord een samenwerkingsverband mee heeft. De oud-speler van de Rotterdammers komt terug naar Nederland. 

Den Bosch heeft roerige jaren achter de rug met afgekeurde overnames en dubieuze beslissingen. De club hoopt in rustiger vaarwater te komen met de aanstelling van Schuiteman. Na zijn actieve spelerscarrière bleef Schuiteman werkzaam in het betaalde voetbal. Schuiteman, die beschikt over het op één na hoogste trainersdiploma, bekleedde diverse (hoofd)scouting functies bij FC Twente, Rapid Wien, Manchester United, Wolverhampton Wanderers en Feyenoord, de club waar hij als speler zijn grootste successen beleefde.

Lees meer over
Lees ook