'Hij is sowieso een van de spelers die altijd een voldoende haalt'

Feyenoord wist zondag tegen FC Utrecht een achterstand om te buigen tot een overwinning. In De Kuip werd het 4-2 voor Feyenoord. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op de winst van de Rotterdammers.

Feyenoord kwam al snel op 0-1 achter. 'Het lijkt een stukje onoplettendheid. De wedstrijd is net begonnen en meteen ligt de bal er in', zegt Mark. 'Vanaf dat moment had ik nog steeds het idee dat we dit wel konden ombuigen tot een overwinning. Maar toen de 0-2 viel dacht ik wel even dat het lastig werd. FC Utrecht had weinig kansen, maar de kansen die ze hadden werden benut', aldus Mark.

Igor Paixão maakte in de eerste helft nog de 1-2. 'Dat was echt een prachtig doelpunt', aldus Mark. 'Ik vind hem niet altijd even goed, maar hij heeft wel een goed schot. Het is niet de eerste keer dat hij van afstand scoort.'

In de 65e minuut van de tweede helft maakte Oscar Luigi Fraulo een eigen doelpunt waardoor het 2-2 werd. 'Daarna werd Feyenoord sterker en hing de 3-2 in de lucht.' Dávid Hancko maakte uiteindelijk de 3-2. 'Dat was echt een prachtig doelpunt. Hij is sowieso een van de spelers die altijd een voldoende haalt. Hij kan verdedigen, maar heeft ook dreiging naar voren.'

Invaller Leo Sauer zorgde voor de 4-2. 'Ik zie in hem echt een hele goede voetballer', zegt Mark. 'Ik hoop dat hij komend seizoen bij Feyenoord blijft en meer speelminuten krijgt. Je ziet echt in alles dat dit een groot talent is.'

Quilindschy Hartman viel zondag geblesseerd uit. De verdediger lijkt voor een lange tijd uitgeschakeld. 'Eigenlijk kun je hem niet missen', zegt Mark. 'Je hoopt nog dat de blessure meevalt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Dat hij het EK lijkt te missen is ook zonde. In mijn ogen was hij de Feyenoorder die zeker was van een basisplaats.'