Oud-Feyenoorders | Dessers wederom van groot belang

Oud-Feyenoorders | Dessers wederom van groot belang

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord liet zondag wederom zien dat ze over veerkracht beschikt, door een 0-2 achterstand om te buigen in een 4-2 overwinning. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor de drie punten konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten met 1-1 gelijkspelen tegen Brentford. Malacia kampt nog steeds met een knieblessure en zat dus niet bij de wedstrijdselectie. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.


Luis Sinisterra en Marcos Senesi zagen hun teamgenoten zaterdag de thuiswedstrijd met 2-1 winnen van Everton. Beide Oud-Feyenoorders zijn geblesseerd en speelden dus niet. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League.


Gustavo Hamer speelde zaterdag met 3-3 gelijk tegen Fulham. Hamer speelde 90 minuten, gaf daarin een assist en kreeg een gele kaart. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 53% en schoot hij twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.1. Sheffield United staat nog steeds op de laatste plaats in de Premier League.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen vrijdag de thuiswedstrijd met 1-0 van Estoril. Kökçü kwam in de 82e minuut nog het veld in en haalde nog een passnauwkeurigheid van 83%. Verder kon de Turks international niet veel meer toevoegen. Via Sofascore kreeg hij een 6.8. Aursnes speelde 90 minuten en won daarin 75% van zijn persoonlijke duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 93% en gaf hij drie keypasses. Via Sofascore kreeg hij een 8.0. Benfica staat met deze overwinning op de tweede plaats in de Liga Portugal.


Schotland 

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 3-1 van Hibernian. Dessers speelde 90 minuten en wist daarin te scoren. Verder haalde de Nigeriaanse spits een passnauwkeurigheid van 80% en schoot hij vijf keer richting doel. Via Sofascore kreeg Dessers een 7.8. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie door een blessure. Rangers FC staat op de tweede plaats in de Scottish Premiership.


Turkije

Sebastian Szymanski speelt op 3 april de eerstvolgende competitiewedstrijd. Dan neemt Fenerbahçe het thuis op tegen Adana DS om 19.30 uur. 

 

Lees meer over
Lees ook