Feyenoord licht tweetal opties niet en zegt formeel aflopende spelerscontracten op

Feyenoord licht tweetal opties niet en zegt formeel aflopende spelerscontracten op

29 reacties 29
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft conform de CAO een aantal aflopende spelerscontracten opgezegd, zo meldt Feyenoord op de website. Er is ook vóór 1 april kenbaar gemaakt welke opties in de aflopende spelerscontracten niet worden gelicht.

Bij de komende zomer aflopende contracten gaat het om Sem Valk en Jamy Kroesen. Bij hen betreft het een formele opzegging, die op basis van de geldende CAO vóór 1 april moet gebeuren bij verlengde spelerscontracten die aflopen.

Hetzelfde geldt ook voor aflopende contracten met een optie vanuit de club. Bij twee spelers uit de A-selectie van Arne Slot is dit het geval. Dit is bij Alireza Jahanbakhsh en Kostas Lamprou. Hen heeft de club laten weten dat de opties in hun huidige contracten niet worden gelicht.

Het betekent in de parktijk dat de formele opzegging of afzien van het lichten van de optie niet altijd het einde is van een samenwerking. Feyenoord zal eventueel op een later moment nog met één of meerdere genoemde spelers in gesprek gaan over een nieuwe verbintenis voor komend seizoen.

Lees ook