Feyenoord wint ondanks achterstand van FC Utrecht

29 reacties 29
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van FC Utrecht. In De Kuip werd het 4-2. Igor Paixão, Dávid Hancko en Leo Sauer scoorden de doelpunten voor Feyenoord. Het andere doelpunt voor de Rotterdammers was een eigen doelpunt van FC Utrecht.

Feyenoord kwam al vroeg in de eerste helft op achterstand. In de tweede minuut was het Othman Boussaid die zorgde voor de 0-1. In de 32e minuut kreeg FC Utrecht een penalty, die benut werd door Sam Lammers. Bij dat moment raakte Quilindschy Hartman geblesseerd, en kon niet verder. Igor Paixão zorgde uiteindelijk in de 36e minuut nog voor de 1-2, wat ook de ruststand was.

In de tweede helft zocht Feyenoord naar de gelijkmaker. Oscar Luigi Fraulo scoorde in eigen doel, waardoor het 2-2 werd. In de 71e minuut scoorde Dávid Hancko prachtig de 3-2. Invaller Leo Sauer, die deze week zijn debuut maakte in het nationale elftal van Slowakije, maakte de 4-2, wat de eindstand was.

Door de winst van Feyenoord loopt het drie punten in op koploper PSV. De ploeg uit Eindhoven verloor gisteren van NEC Nijmegen. Het gat tussen de twee ploegen is nu nog zeven punten.