Feyenoord komt met informatie over kaartverkoop bekerfinale

Feyenoord heeft zaterdagochtend op de website informatie gedeeld over de kaartverkoop voor de bekerfinale tegen NEC Nijmegen. De finale van de TOTO KNVB Beker staat gepland op zondag 21 april.

De kaartverkoop start op woensdag 3 april. Feyenoord is de thuisploeg, maar omdat de KNVB de finale organiseert, zal Feyenoord 'uit' spelen. Dat betekent dat de club maar een beperkt aantal kaarten krijgt. In totaal zijn er ongeveer 13.000 kaarten beschikbaar. De overige tickets zullen worden verdeeld onder zakelijke relaties, partners, Feyenoord Academy, Sportclub Feyenoord, personeel en de selectie van Feyenoord.

Er zullen uitsluitend tickets worden aangeboden aan seizoenkaarthouders. Leden van Het Legioen, Junior Kameraadjes en overige supporters komen niet in aanmerking voor kaarten. De meest trouwe uitkaarthouders krijgen bij de finale de kans om gegarandeerd een ticket te kopen. Dit betreft alle seizoenkaarthouders met een Diamond- of Goldcard of Silvercardhouders die ten tijde van de halve finale tegen FC Groningen zouden zijn gepromoveerd naar een Goldcard.

De groep van Diamondcardhouders, Goldcardhouders en toegewezen Silvercardhouders krijgen dus voorrang. Voor deze supporters zal de kaartverkoop op woensdag 3 april om 18:00 uur starten. Deze periode loopt tot en met vrijdag 5 april om 23:59 uur. Je kunt bij 'Mijn Lidmaatschap' in het profiel van de Ticketshop zien of je tot de groep toegewezen uitkaarthouders behoort.

Voor de overige seizoenkaarthouders zal de kaartverkoop op zaterdag 6 april om 09:00 uur starten. De kans op een ticket is dan ongeveer één op drie. Het is daarom belangrijk om voor 09:00 uur online aanwezig te zijn om in de virtuele wachtrij plaats te nemen. Vanaf dat tijdstip zullen de wachtrijnummers willekeurig worden toegekend. Dat betekent dat het niet uit maakt hoe ver voor 09:00 uur je in de wachtrij komt. Als je na 09:00 uur in de wachtrij komt, sluit je achteraan in de wachtrij aan. Je kunt in de wachtrij komen met je e-mail adres dat aan jouw Ticketshop-account is gekoppeld en waaronder je seizoenkaart valt.

Per seizoenkaart is het mogelijk om maximaal één ticket per seizoenkaart te bestellen. Er zullen maximaal twee tickets per order kunnen worden besteld, ook wanneer je meer dan twee kameraden aan je account hebt gekoppeld. Als je met een grotere groep bent, maak dan koppeltjes in verschillende Feyenoord-accounts. Ook seizoenkaarthouders op bedrijfsnaam met meer dan twee seizoenkaarten kunnen maar twee tickets per order proberen te bemachtigen.

In totaal zijn er voor de bekerfinale 35 rolstoel tickets beschikbaar voor vak ZIN. Deze kaartverkoop start op maandag 8 april om 18:00 uur. Iedere mindervalide supporter die een mindervalide kaart heeft bemachtigd op vak ZIN kan gratis één begeleider meenemen. Als je een mindervalide kaart koop wordt door Feyenoord op dinsdag 9 april de begeleiderskaart toegevoegd aan je order. Je zult je mobile ticket ontvangen in de Feyenoord App.

Feyenoord adviseert supporters om alleen tickets aan te schaffen via de officiële kanalen van Feyenoord.

Klik hier voor meer informatie op de website van Feyenoord. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten