'Slot op lijstje Borussia Dortmund'

Trainer Arne Slot presteert de afgelopen seizoen geweldig met Feyenoord. Dat resulteerde erin dat vorig jaar Tottenham Hotspur interesse toonde. Dit jaar heeft Borussia Dortmund Arne Slot op de korrel als potentieel nieuwe trainer. Dat meldt HITC via de website.

Ook voormalig trainer van Chelsea Graham Potter zou op de lijst staan, hij zou de voornaamste kandidaat zijn. De Engelsman werd vorig jaar bij Chelsea ontslagen. De nieuwe trainer moet huidige trainer Edin Terzic opvolgen.

Eerder werd Slot ook al gelinkt aan FC Bayern München. Xabi Alonso zou topkandidaat zijn om aan de slag te gaan bij de topclub in Duitsland, maar hij zou hebben afgezegd, meldt het Algemeen Dagblad. Slot zou mogelijk nu de belangrijkste kandidaat zijn.

Slot is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord. In zijn eerste seizoen bereikte de trainer met de Rotterdammers knap de finale van de Conference League. Vorig jaar was het hoogtepunt, met het behalen van het kampioenschap van Nederland. Dit seizoen zijn de Rotterdammers nog in de race voor het winnen van de TOTO KNVB Beker. Feyenoord neemt het in deze finale op tegen NEC Nijmegen.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten