Ajax mist sterkhouder tegen Feyenoord

Alhoewel De Klassieker pas op 7 april is, weet Feyenoord al dat Ajax het zonder de geblesseerde Jordan Henderson zal moeten doen. Dat maakte Ajax vandaag via een video van de persconferentie op hun X bekend. Ook zijn er twijfels over andere belangrijke spelers, zoals Brian Brobbey.

‘Henderson heeft een terugslag gekregen. Hij zal er de komende drie wedstrijden niet bij zijn.’ Zo vertelt training John van ’t Schip over de geblesseerde middenvelder en recente aankoop van Ajax. Sterker nog, de trainer weet dat Henderson er minimaal drie wedstrijden niet bij is.

Ook Brian Brobbey is een groot vraagteken voor de wedstrijd tegen Feyenoord. De aankomende wedstrijd ten PEC Zwolle haalt de Ajax-spits sowieso nog niet maar of hij op tijd klaar is voor de clash met Feyenoord, zal moeten blijken. Oud-Feyenoorder Steven Berghuis traint op dit moment ook nog niet met de groep mee, dus zijn rentree laat ook nog op zich wachten.

Feyenoord hervat de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Daarna kunnen de Rotterdammers zich gaan richten op De Klassieker. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten