Feyenoord organiseert voor tweede jaar op rij iftar in De Kuip

Feyenoord organiseert voor tweede jaar op rij iftar in De Kuip

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar een iftar georganiseerd, zo valt te lezen op de website van Feyenoord. Maandag waren ongeveer 100 mensen bij elkaar om het dagelijkse vasten te doorbreken. Een bijzondere avond voor alle gasten en vrijwilligers in de periode van bezinning, saamhorigheid, vrijgevigheid en liefdadigheid.

Op initiatief van Orkun Kökçü, Oussama Idrissi en Mohamed Taabouna werd vorig jaar de eerste iftar in De Kuip georganiseerd. Een iftar is de maaltijd waarmee iedere avond als de zon onder is het vasten wordt doorbroken.

De gasten die aanwezig waren, veelal gezinnen die dichtbij de club wonen en in welke vorm dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kregen eerst een rondleiding door De Kuip. Daarna was het commercieel directeur Ruud van der Knaap die de gelegenheid officieel opende waarna er een boodschap volgende van Ramiz Zerrouki en Yankuba Minteh. Tussen de aanwezigen was ook Azzedine Karrat, imam van onder andere de Essalammoskee in Rotterdam, die het moment van vasten officieel doorbrak.

Klik hier voor de video van deze iftar in De Kuip op de YouTube pagina van Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook