La Gazzetta dello Sport: 'Feyenoord trio kan naar Napoli'

La Gazzetta dello Sport: 'Feyenoord trio kan naar Napoli'

Dat Feyenoord er sinds de komst van Arne Slot goed opstaat is overduidelijk. Spelers worden echt meer waard en worden aan grotere clubs gelinkt dan voorheen. Zo worden ook Dávid Hancko, Quinten Timber en Santiago Gimenez aan diverse clubs gelinkt. 

Volgens La Gazetta dello Sport heeft SSC Napoli serieuze interesse in Hancko, Timber en Gimenez. De roze sportkrant weet dat Napoli goed is in aantrekken van spelers die meer waard worden en dan voor veel geld te verkopen. Dat de Napolitanen interesse hebben in Hancko en Gimenez is niet nieuw. 

De laatste die op de radar is gekomen is Quinten Timber, de middenvelder heeft zich dit seizoen ontpopt als de opvolger van Orkun Kökçü. De krant meldt dat Timber zowel voor de verdediging als achter de spits kan spelen. Timber speelde dit seizoen 37 wedstrijden voor Feyenoord en scoorde daarin 7 keer en gaf 7 assists. 

Gimenez en Hancko

Santiago Gimenez wordt al langer gelinkt aan de Italianen. Al wordt de spits aan zo'n beetje elke topclub in Europa gelinkt, Napoli lijkt elke keer weer terug te komen in de geruchten. De interesse van Napoli is dus volgens eerdere geruchten niet nieuw. 

Ook Hancko staat al langer op het lijstje van Italianen. De eerste keer dat hij gelinkt werd aan de club dateert al van voor de zomerstop afgelopen jaar. Ook de interesse in de Slowaak is dus niet nieuw als we afgaan op de geruchten. 

Diep in de buidel

Napoli lijkt diep in de buidel te moeten tasten willen ze het drietal daadwerkelijk overnemen van Feyenoord. Gimenez (45 miljoen), Hancko (35 miljoen) en Timber (22 miljoen) zijn volgens transfermarkt.nl gezamenlijk meer dan 100 miljoen euro waard. 

Lees ook