Ueda wint met Japan, maar wordt gewisseld

21 reacties 21
Bron: Vi.nl

Het Japan van Ayase Ueda speelt vandaag de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Noord-Korea. De aanvaller begint vandaag in de basis, zo is te zien op Voetbal International. Er wordt vandaag om 11:23 uur Nederlands tijd afgetrapt.

Ueda is op dreef bij de Japanse nationale voetbalploeg. Hij scoorde al elf keer in 24 interlands. Vorige week zondag was de aanvaller ook trefzeker voor Feyenoord in het met 2-3 gewonnen duel tegen sc Heerenveen.

Opstelling Japan

Z. Suzuki, Y. Sugawara, K. Itakura, K. Machida, H. Ito, A. Tanaka, H. Morita, T. Minamino, R. Doan, A. Ueda, D. Maeda.

Wedstrijd

Japan heeft de wedstrijd tegen Noord-Koreo met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt werd al na 2 minuten gescoord. Ueda deed 81 minuten mee, maar kwam niet op het scoreformulier voor. Hij werd vervangen door de spits van NEC Koki Ogawa.