UPDATE | Feyenoord bevestigt: Binnenrotte toneel voor huldiging bij winst TOTO KNVB Beker'

UPDATE | Feyenoord bevestigt: Binnenrotte toneel voor huldiging bij winst TOTO KNVB Beker'

52 reacties 52
Bron: Ad.nl
Foto: FR-Fans.nl

Volgens het Algemeen Dagblad zal Feyenoord bij een eventuele winst van de TOTO KNVB Beker gehuldigd worden op de Binnenrotte in het centrum van de stad. Dat zouden de gemeente Rotterdam en de club in overleg met de politie hebben besloten.

Feyenoord won voor het laatste de beker in 2018. Toen vond een dag later de huldiging plaats in het stadion, maar toen zat De Kuip niet echt vol, waardoor er nu gekozen is om de huldiging weer in de stad te doen. De Rotterdammers wonnen vorig seizoen voor het laatst een prijs. Toen werd het kampioen van Nederland en werd Feyenoord gehuldigd op de Coolsingel.

De Binnenrotte is het grote plein bij de Laurenskerk, de Markthal en de kubuswoningen. Er kunnen tienduizenden fans terecht. 'Het moet gewoon weer een mooi evenement worden waarbij fans en spelers hopelijk met elkaar de overwinning kunnen vieren', aldus burgemeester Ahmed Aboutaleb tegen het Algemeen Dagblad.

Er zal later meer duidelijkheid komen over het eventuele programma moet Feyenoord inderdaad de TOTO KNVB Beker winnen. NEC Nijmegen is op zondag 21 april om 18:00 uur de tegenstander.

Update 20-03-2024

Woensdag bevestigde Feyenoord op de website dit nieuws dat bij een eventuele winst van de TOTO KNVB Beker de Rotterdammers worden gehuldigd op de BInnenrotte. Ook is er op de dag van de wedstrijd een mogelijkheid om daar de wedstrijd te bekijken.

Lees meer over
Lees ook