Kaartverkoop voor wedstrijd tegen Ajax start komende zaterdag

Kaartverkoop voor wedstrijd tegen Ajax start komende zaterdag

4 reacties 4
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

De kaartverkoop voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax gaat zaterdag van start, zo is te lezen op de website van Feyenoord. De kaartverkoop start dan om 09:00 uur. De Klassieker in De Kuip wordt gespeeld op zondag 7 april om 14:30 uur.

De kaartverkoop start zaterdag 23 maart om 09:00 uur voor leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes via de officiële Feyenoord Ticketshop. Met je lidmaatschap kun je maximaal één ticket kopen en de voorrangsperiode loopt tot maandag 25 maart 17:30. Mochten er dan nog kaarten beschikbaar zijn kunnen seizoenkaarthouders vanaf maandag 25 maart om 18:00 uur één ticket per seizoenkaart bijkopen.

Klik hier voor meer details omtrent de kaartverkoop en prijsinformatie.

Als je nog geen lidmaatschap hebt kun je lid worden van Het Legioen of Juniorclub Kameraadjes om de kans op een ticket voor de wedstrijd tegen Ajax te vergroten. Meld je aan als nieuw lid vóór donderdag 21 maart 23:59 uur. Na je aanmelding kun je dan vanaf vrijdag 22 maart om 15:00 in het ticketshop account waar het lidmaatschap mee is afgesloten, onderaan bij 'MIJN PROFIEL', je lidmaatschapstype zien.

Feyenoord adviseert supporters om geen kaarten buiten de club (of haar partners) om aan te schaffen. Als je niet in staat bent het duel bij te wonen kun je je kaart veilig te koop aanbieden via de Feyenoord Ticket Excange. De Ticket Exchange gaat live zodra alle beschikbare kaarten zijn verkocht.

Lees meer over
Lees ook