Transfer

'FC Barcelona richt vizier op Mats Wieffer'

FC Barcelona heeft de interesse in Oranje-middenvelder Mats Wieffer nieuw leven in geblazen. Wieffer zou volgens het Spaanse medium SPORT bovenaan hun lijstje staan en de Catalenen zien hem als een betaalbare optie om het middenveld te versterken. Naast FC Barcelona zijn ook ander clubs geïnteresseerd in de diensten van de 24-jarige Feyenoorder.

De huidige nummer drie van La Liga ziet het middenveld versterken als een van de prioriteiten voor het komend seizoen. Door de huidige financiële situatie van Blaugrana denken zij dat het aantrekken van Mats Wieffer financieel aantrekkelijk is. Zelf heeft FC Barcelona zelf geen toenadering gezocht met Feyenoord, maar het een prijskaartje van 25 miljoen euro zet Wieffer hoger op het verlanglijstje dan andere spelers. De vertegenwoordigers van de Spaanse club zijn van mening dat de middenvelder alles heeft voor de verdediging te spelen.

Na het Champions League-duel tussen FC Barcelona en SCC Napoli zou Giovanni van Bronckhorst het stadion hebben verlaten met Deco, sportief directeur van FC Barcelona en vriend van de voormalig Feyenoord-trainer. Volgens SPORT heeft Van Bronckhorst Deco voorzien van een positieve verhalen rondom Mats Wieffer.

Eerder zocht ook Atlético Madrid toenadering voor Mats Wieffer in de transferwindow van afgelopen zomer. Tot een transfer kwam het niet. Mats Wieffer heeft nog tot medio 2027 een contract bij Feyenoord. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten