'Als hij daarin een goede indruk achter laat, waarom zou hij dan niet mee kunnen'

'Als hij daarin een goede indruk achter laat, waarom zou hij dan niet mee kunnen'

1 reactie 1
Bron: Rijnmond.nl
Foto: VK Sportphoto

Vandaag werd de selectie van het Nederlands Elftal bekend gemaakt op de website van OnsOranje. Voor Feyenoord zitten daar vier spelers in. Voor Quinten Timber is het de eerste keer dat hij is opgenomen in de selectie van Oranje. De middenvelder van Feyenoord kan in de oefeninterlands tegen Schotland en Duitsland zijn debuut gaan maken voor het Nederlands Elftal.

Bij FC Rijnmond werd er gediscussieerd of Timber ook mee zou gaan kunnen naar het EK, dat deze zomer wordt gehouden in Duitsland. 'Dan maakt hij wel kans om mee te gaan natuurlijk', denkt Michiel Kramer, vertelt hij bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Hoe je het ook wendt of keert, hij maakt een geweldig seizoen mee. Ik denk ook dat hij best wel wat minuten gaat krijgen in deze oefeninterlands. Ik denk ook dat de bondscoach wil zien of hij het niveau aan kan of wat voor niveau hij überhaupt kan acteren. Als hij daarin een goede indruk achter laat, waarom zou hij dan niet mee kunnen.'

Nederland heeft goede spelers op het middenveld, ziet ook Kramer. 'De concurrentie is wel fors op het middenveld. Hij laat wel zien dat hij ook in de Champions League en ook in de grotere wedstrijden een meerwaarde is voor Feyenoord.' Timber is bezig aan zijn tweede seizoen in Rotterdam.

Nasser El Khayati is ook onder de indruk van de ontwikkelingen die Timber doormaakt. Hij verwacht dat als hij tussen nog betere spelers staat, Timber nog beter kan worden. 'Ik zie ook gewoon echt een middenveld tussen Frenkie de Jong, Timber en Wijnaldum.' El Khayati laat weten ook onder de indruk te zijn van Tijjani Reijnders, die momenteel bij AC Milan speelt. 

Lees ook