Telegraaf: 'MediaMarkt nieuwe hoofdsponsor Feyenoord'

MediaMarkt is de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord, zo meldt De Telegraaf vrijdagmiddag. Het zou voor de Rotterdammers een miljoenenklapper zijn, zo schrijft De Telegraaf.

MediaMarkt is de grootste elektronica retailer van Europa met zo'n 40.000 werknemers. Zij zullen de opvolger gaan worden van Europarcs, dat nu nog als hoofdsponsor op het shirt van Feyenoord staat.

Feyenoord deed al goede zaken als het gaat om het vastleggen van Castore, die vanaf dit seizoen de kledingsponsor is van de Rotterdammers. In de komende jaren kan de deal met MediaMarkt Feyenoord bijna 20 miljoen euro opleveren, zo meldt De Telegraaf.

Voor MediaMarkt zou het ook een rol hebben gespeeld dat Feyenoord niet alleen nationaal meetelt, maar ook internationaal het goed heeft gedaan in de afgelopen jaren. Dat de Rotterdammers op weg zijn om ook volgend seizoen actief te zijn op het hoogste niveau in de Champions League is goed voor de nieuwe hoofdsponsor.

Het hoofdkantoor van MediaMarkt Benelux is toevallig gevestigd aan de Wilhelminakade in Rotterdam. Het bedrijf wordt in 1979 opgericht in München, zo valt te lezen op Wikipedia. In 1999 werd de eerste vestiging in Nederland geopend, in Rotterdam.

Feyenoord heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten