'Dan gaan we er nog een heel goed gesprek over hebben'

'Dan gaan we er nog een heel goed gesprek over hebben'

20 reacties 20
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Ilias Sebaoui kwam in de zomer van 2023 over van het Belgische K. Beerschot V.A.. Inmiddels speelt de 22-jarige linksbuiten voor FC Dordrecht, waar hij het met acht doelpunten en vijf assists goed doet.

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Dordrecht en ADO Den Haag kreeg Sebaoui de vraag hoe het contact met Feyenoord is. 'Er is heel veel contact', zegt Sebaoui in gesprek met Rijnmond waarvan het interview is geplaatst op de YouTube pagina van Rijnmond. 'Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat, hoe ik me voel. Ik ben inderdaad van hun. Het is wel hun plicht aan mij om te laten weten hoe ik me voel. Het gaat gewoon heel goed. Ik ben nu bij Dordrecht. Ik focus me hier gewoon. Dan zie ik in de zomer wat er gebeurt.'

Sebaoui wordt gevraagd naar zijn perspectieven. De aanvaller wil zich nu vooral focussen op FC Dordrecht. 'Ik denk dat we stiekem ene beetje omhoog mogen dromen naar play-offs. Die willen wij zeker wel behalen. Daar wil ik heel hard mijn best voor doen. Dan zie ik in de zomer wel, naar Feyenoord toe. Dan gaan we er nog een heel goed gesprek over hebben', aldus Sebaoui.

Lees meer over
Lees ook