Uitdaging voor Feyenoord: 'Daar zal Slot nog voor moeten waken'

Uitdaging voor Feyenoord: 'Daar zal Slot nog voor moeten waken'

8 reacties 8
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Zoals in vrijwel ieder praatprogramma en podcast ging het ook bij Voetbalpraat op ESPN over het vrije trap moment van Gimenez, Hartman en Paixão. Kenneth Perez stak van wal over het moment en zag het verschil in professionaliteit tussen Hancko en Hartman. Eerstgenoemde liep hoofdschuddend voorbij toen Gimenez en Hartman Steen-Papier-Schaar deden: "Je zag echt duidelijk het verschil tussen de serieuze Hancko en speelse Hartman. Ik vond het hier ongepast, ook gezien de stand."

Valentijn Driessen vond het juist wel een mooie actie en vond vooral de reactie van Arne Slot overdreven: "Ik vond het wel goed alleen moet je het niet met 2-0 tegen Heracles doen, maar tegen AS Roma. Maar als Slot dit zelf had verzonnen dan was het natuurlijk wel geweldig geweest. En het ondermijnt zijn autoriteit natuurlijk." Arno Vermeulen van de NOS zegt daar over: "Ik snap Slot ook wel gezien het iets aan zijn autoriteit wordt geknabbeld."

Uitdagingen voor Feyenoord

Feyenoord bevindt zich momenteel in een soort niemandsland met tien punten achter de koploper en zes punten voor op FC Twente. De Tukkers gaan op bezoek in Eindhoven waarna het verschil normaal gesproken oploopt tot negen punten. Vermeulen voorziet een uitdaging voor Slot om de scherpte te behouden: "Het is wel lastig voor Feyenoord want ze spelen echt nog een hoop wedstrijden die nergens om gaan. Een bekerfinale in de Kuip waar je overduidelijk de favoriet bent. Dus daar zal Slot nog voor moeten waken."

Prestaties Thomas Beelen

Presentator Wouter Bouman vraagt aan Valentijn Driessen wat hij vindt van Thomas Beelen. "Ja die vond ik wel aardig spelen, goeie speler, maar ik vind Kaplan vele malen beter." Waarmee de journalist van de Telegraaf cynisch reageert op de overdreven lofzang die de verdediger van Ajax kreeg in de media. Om serieus te vervolgen: "Beelen heeft het laten zien tegen Lukaku, tegen AS Roma hè, Kaplan heeft nog geen tegenstand gehad, kom nou."

Bij aanstaande tegenstander sc Heerenveen werd vandaag bekend dat Kees van Wonderen na dit seizoen zal vertrekken. Daarnaast is het ook niet ondenkbaar dat Arne Slot gaat vertrekken bij Feyenoord. Volgens Valentijn Driessen zou de oud speler van Feyenoord wellicht in beeld kunnen komen bij de Rotterdamse club als Slot daadwerkelijk vertrekt. Kenneth Perez zet daar zijn vraagtekens bij: "Is die stap niet te groot?" Daar zegt Vermeulen over: "De stap voor Slot was ook vrij groot, maar je moet een keer de kans krijgen."

Lees ook