Boskamp kritisch: 'Buiten die goal speelde hij niet goed'

Wim Kieft, Johan Boskamp en Wesley Sneijder zaten aan tafel bij Wilfred Genee voor het wekelijkse voetbalpraatprogramma Veronica Offside op de televisiezender Veronica. Hierin werden zaken rondom de wedstrijd tussen Feyenoord en Heracles Almelo besproken.

Wesley Sneijder hinkte nog op twee gedachten rondom de veelbesproken vrije trap van Igor Paixão. "Het is een beetje respectloos naar de tegenstander toch. Ja het werkt, dat is goed maar het ziet er knullig uit." De bedenker van de list was Santiago Gimenez. Johan Boskamp zegt over de spits: "Hij is nu al drie weken weer langzaamaan aan het komen. Maar buiten die goal speelde hij niet goed."

Jørgensen-scenario?

Boskamp is niet bang voor een herhaling van het 'Jørgensen' scenario. "Hij heeft nu alweer drie wedstrijden op rij gescoord. Jørgensen scoorde helemaal niet meer. En ik denk niet dat ze nog een keer zo'n fout maken hoor. Want die hebben ze weg moeten sturen toen. Dat heeft ze geld gekost." Wim Kieft gaat er ook niet van uit dat Gimenez niks meer gaat opleveren: "Hij heeft het in Europa ook wel redelijk gedaan toch." Volgens Sneijder heeft de vermoeidheid ook een grote invloed op zijn spel: "Is het ook niet zo dat hij nu een beetje op is onderhand. Want hij heeft een hoop wedstrijden gespeeld.

Smal naar Feyenoord?

Feyenoord zou volgens de media Gijs Smal binnen hebben als linksback voor volgend seizoen. De speler van FC Twente ontkent zelf nog maar volgens Boskamp zou Smal een goede vervanger voor Marcos Lopez zijn. De Feyenoorder denkt niet dat Quilindschy Hartman al gaat vertrekken, daar is Sneijder het niet mee eens: "Ik denk dat Hartman misschien wel weg gaat. Zeker in de Europese top is dat wel een positie waar ze spelers zoeken." Kieft voorspelt een lastige periode voor Smal: "Als Hartman niet weg gaat dan zal Smal niet gaan spelen." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten