Oud-Feyenoorders | Kökçü met een fantastische wedstrijd

3 reacties 3

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de thuiswedstrijd met 3-0 van Heracles Almelo. Ditmaal helaas niet voor een kampioenswedstrijd. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een overwinning konden zorgen?

Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 2-0 winnen van Everton. Malacia zat nog steeds niet bij de wedstrijdselectie door zijn blessure. Manchester United staat op plaats zes in de Premier League.

Luis Sinisterra en Marcos Senesi speelden zaterdag de thuiswedstrijd met 2-2 gelijk tegen het Sheffield United van Gustavo Hamer. Senesi kampte met een lichte blessure, waardoor hij niet bij de wedstrijdselectie zat. Sinisterra begon op de bank en kwam in de 62e minuut het veld in. De Colombiaan haalde een passnauwkeurigheid van 71% en schoot nog twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg hij een 7.5 voor zijn invalbeurt. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League.

Gustavo Hamer speelde 90 minuten tegen Bournemouth en wist daarin zelfs te scoren. De Oud-Feyenoorder kreeg nog een gele kaart en haalde een passnauwkeurigheid van 50%. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 7.3 voor zijn prestaties. Sheffield United staat nog steeds op de laatste plaats in de Premier League.

Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de thuiswedstrijd met 3-1 van Estoril. Kökçü 81 minuten maakte daarin het eerste doelpunt. Verder haalde de Turks international een passnauwkeurigheid van 85% en gaf hij bovendien een assist. De middenvelder werd de Man van De Wedstrijd met een 8.3. Aursnes speelde ook 81 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 85%. Verder won hij ongeveer 45% van zijn duels en kreeg hij een 7.5 via Sofascore. Benfica staat met deze overwinning nog steeds op plaats twee in de Liga Portugal.

Schotland

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de uitwedstrijd in de Scottish Cup met 0-2 van Hibernian. Dessers begon in de basis en speelde 66 minuten. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie. Verdere statistieken over deze wedstrijd zijn niet bekend.

Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de thuiswedstrijd met 4-1 van Pendikspor. Szymanski begon als wissel en speelde in totaal negen minuten. De Pool kon vrij weinig meer toevoegen aan de overwinning en kreeg een 6.5 voor zijn invalbeurt via Sofascore. Fenerbahçe staat op plaats twee in de Turkse Süper Lig.