Van Wonderen vertrekt na dit seizoen bij sc Heerenveen

Voormalig speler van Feyenoord en de huidige trainer van sc Heerenveen Kees van Wonderen vertrekt na dit seizoen bij de Friese club, dat meldt de club zelf op de website. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van de club. 

Afgelopen week werd al duidelijk dat de Friese club gepraat heeft met Maurice Steijn, maar nu is ook duidelijk geworden dat de oefenmeester vertrekt. Van Wonderen heeft in overleg met Ferry Haan samen besloten dat van beide kanten het gevoel niet meer zo goed was dat een extra seizoen als normaal zou worden beschouwd. 

Van Wonderen over zijn tijd bij Heerenveen. "We zijn de afgelopen seizoenen bezig geweest met een proces waarbij we binnen de club de randvoorwaarden voor een topsportomgeving wilden implementeren en borgen", aldus Van Wonderen die blij is wat op dit gebied bereikt is. "Bij mijn aanstelling heb ik gezegd dat we de ambitie hadden om binnen drie jaar structureel voor kwalificatie om de play-offs te spelen. Ik kijk dan ook terug op een mooie periode die ik dit seizoen samen met supporters, spelers en staf hoop te bekronen." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten