Van der Vaart: 'Het lijkt soms een beetje op het verhaal Jørgensen'

Van der Vaart: 'Het lijkt soms een beetje op het verhaal Jørgensen'

61 reacties 61
Bron: NPO
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met Santiago Gimenez een spits die inmiddels 21 doelpunten heeft gemaakt in de huidige competitieronde. Toch is de Mexicaan na een tijdje drooggestaan te hebben al langere tijd onderwerp van gesprek bij veel analisten. Ook Rafael van der Vaart doet een duit in het zakje bij Studio voetbal op NPO1. 

Volgens de voormalig middenvelder is er voor Feyenoord veel aangelegen om Gimenez te verkopen. De vraag van Sjoer van Ramshorst of Feyenoord nog 30 à 40 miljoen krijgt voor de spits wil Van der Vaart niet direct positief beantwoorden. "Het lijkt soms een beetje op het verhaal Jørgensen. Als iemand 20 of 25 miljoen euro biedt, moet je hem echt wegdoen", aldus Van der Vaart die Gimenez vooral niet zo goed vond spelen, hij miste nog redelijk wat kansen. "

Oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk zat ook aan tafel, maar denkt wel dat Feyenoord echt een mooi bedrag eraan over gaat houden. "Hij is Mexicaans international, met zijn mentaliteit en hij is nog steeds jong, die staan er in het hele de wereld goed op", aldus de voormalig spits. Van Hooijdonk is er dan ook van overtuigd dat Gimenez Feyenoord veel geld op gaat leveren. "Die jongen verliest zijn waarde niet, ook niet als hij nog een jaar in Rotterdam blijft, zijn leeftijd is ook nog gunstig. Dat geld gaat Feyenoord zeker krijgen", aldus Pi-air. 

Lees ook