'Dat zou moeten betekenen dat Hartman verkocht gaat worden voor een mooi bedrag'

'Dat zou moeten betekenen dat Hartman verkocht gaat worden voor een mooi bedrag'

25 reacties 25
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Gijs Smal wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord. De linksback van FC Twente is aanstaande zomer transfervrij en de Rotterdammers schijnen hem graag over te willen nemen. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN gaat het over de mogelijke overstap van Smal.

Presentator Milan van Dongen vraagt aan Ron Jans of hij Smal bij Feyenoord ziet spelen. 'Zeker', antwoordt Jans. 'Dat zou moeten betekenen dat Hartman verkocht gaat worden voor een mooi bedrag', voegt de oud trainer van Smal toe. Jans denkt niet dat de back als stand-in van Hartman gehaald gaat worden. 'Volgens mij wil Gijs dat niet, en dat is hij ook niet. Hij moet spelen. Dat zou ik niet aanbevelen', aldus Jans.

Hans Kraay jr. deelt complimenten uit aan het duo Arne Slot en Dennis te Kloese. 'Dat is een heel hecht duo, dat zonder weer veel geld uit te geven, voorsorteert op het vertrek van Hartman', zegt Kraay.

Daarnaast geeft Michel Vlap aan dat Smal een uitstekende prof is. 'Hij is een op-en-top prof, hij doet er alles voor', zegt Vlap. 'Ik ken er niet veel die er alles voor doen.'

Lees ook