Arne Slot heeft kinkhoest

Arne Slot is de laatste weken opvallend vaak aan het hoesten. De trainer van de Rotterdammers was zelfs even ziek thuis rondom de wedstrijd tegen Almere City FC.

Tijdens de persconferentie reageerde Slot op het feit dat hij al een lange tijd hoest. 'Inmiddels weet ik ook wat het is', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'Ik heb het nog niet overlegd met de dokter of hij het verstandig vindt of ik dat wel of niet zeg. Ik heb kinkhoest gehad, dat heb ik nog steeds. Dat is niet iets wat je heel veel hoort. Dat noemen ze de honderd dagen ziekte, dan ben je honderd dagen aan het hoesten. Is overigens alleen in het begin zeer besmettelijk. Daarna niet meer. In het begin ben ik ook ziek thuis geweest. Dus niemand hoeft zich zorgen te maken', aldus de trainer van Feyenoord.

Slot geeft aan dat hij door de kinkhoest ook vatbaarder is voor andere virussen. De trainer van Feyenoord benoemt dat hij eigenlijk tijdens de wedstrijd tegen AS Roma al een virus had. De competitiewedstrijd tegen Almere City FC miste hij door een virus. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten