't Zand in voorselectie Suriname

't Zand in voorselectie Suriname

10 reacties 10
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Shiloh 't Zand maakt dit seizoen furore bij FC Dordrecht en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de bondscoach van Suriname. De middenvelder, die ook in de aanval uit de voeten kan, zit in de voorselectie van de nationale ploeg. Hij is door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht.

Donderdag meldde Feyenoord Youth Watcher al dat de Rotterdammers graag langer door zouden willen met 't Zand. Hij tekende zijn eerste profcontract al toen hij nog in Feyenoord O16 speelde. Als 20-jarige heeft hij nog een contract tot medio 2025. In de Keuken Kampioen Divisie scoorde 't Zand zeven keer in 25 wedstrijden. Ook gaf hij tweemaal een assist. Onbekende Eredivisieclubs zouden hem ook op het oog hebben.

In de voorselectie van Suriname, te zien op hun Instagram-kanaal, is 't Zand niet de enige bekende naam voor de Feyenoord-supporter. Ook oud-Feyenoorders Warner Hahn, Kelvin Leerdam, Ridgeciano Haps en Mitchell te Vrede staan op het lijstje. Suriname speelt op 24 maart een vriendschappelijke wedstrijd tegen Martinique in Nederland.

Lees ook