PraatMee | Wat verwacht jij van de aankomende transferperiode

PraatMee | Wat verwacht jij van de aankomende transferperiode

55 reacties 55
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het seizoen 2023-2024 loopt alweer richting het einde. Voor Feyenoord lijkt het winnen van de TOTO KNVB Beker de enige prijs die momenteel nog haalbaar is. De Rotterdammers staan in de finale van de beker en spelen tegen NEC Nijmegen. In de Eredivisie staat het twee met een achterstand van tien punten op PSV.

Nu het seizoen richting het einde loopt beginnen langzaam ook weer geruchten op gang te komen rondom de aankomende transferperiode. Het kan zomaar zijn dat de Rotterdammers flink wat spelers zullen gaan verkopen. Zo hebben veel spelers zich ook dit seizoen weer goed ontwikkeld en lijkt het een kwestie van tijd totdat er een bod wordt gedaan op deze spelers.

In de winterstop zou er al interesse zijn geweest in Mats Wieffer bijvoorbeeld. De middenvelder ontwikkelde zich vorig seizoen stormachtig, maar ook dit seizoen is zijn ontwikkeling door gegaan. Santiago Gimenez lijkt in een wat mindere vorm te zitten. De aanvaller scoort nu wat moeizamer, maar heeft laten zien dat hij makkelijk het weet te vinden. En wat te denken van verdedigers Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman? Het is goed mogelijk dat ook zij in de zomerse transferperiode zullen gaan vertrekken.

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl naar de mening van de bezoekers. Vandaag willen we graag weten wat jij verwacht van de aankomende transferperiode? Welke spelers vertrekken, en wie halen we daar voor terug?

Lees meer over
Lees ook