'CA Boca Juniors gaat koopoptie Bullaude niet lichten'

'CA Boca Juniors gaat koopoptie Bullaude niet lichten'

41 reacties 41
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-middenvelder Ezequiel Bullaude zal niet definitief naar CA Boca Juniors vertrekken aankomende zomer, zo meldt 1908.nl op hun website. Bullaude vertrok afgelopen zomer naar Argentinië, maar zal na zijn huurperiode gewoon terugkeren naar Rotterdam.

De 23-jarige Argentijn vertrok afgelopen zomer naar zijn geboorteland om voor CA Boca Juniors uit te komen. De Argentijnen hadden bij de huurdeal een optie tot koop bedongen, maar deze zal niet gelicht worden. 1908.nl weet ook te melden dat de middenvelder nog altijd goed op de kaart staat in Noord- en Zuid-Amerika en dus is een transfer nog altijd niet uit te sluiten.

Bullaude werd door Feyenoord in de zomer van 2022 gekocht van het Argentijnse Godoy Cruz, waar zijn professionele voetbalcarrière van start ging. Bij Godoy Cruz was hij een belangrijke schakel, in zijn 96 wedstrijden was hij namelijk betrokken bij 27 goals. In Rotterdam wist hij dit niet voor elkaar te boksen. Hij was in 15 wedstrijden voor Feyenoord 1 betrokken bij drie goals.

Ook na zijn terugkeer in zijn geboorteland, bij CA Boca Juniors, botert het nog niet. In zijn 19 wedstrijden was hij slechts bij twee goals betrokken. De middenvelder weet dus nog niet door te breken in Argentinië en zal terugkeren naar Rotterdam, waar hij nog tot medio 2027 onder contract staat.

 

Lees ook