'Als hij dat ook nog krijgt dan kan hij wel eens heel ver komen'

2 reacties 2

Feyenoord speelde zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen PSV. In Eindhoven werd het uiteindelijk 2-2. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op het gelijkspel in het Philips Stadion.

Mark had voor de wedstrijd het idee dat Feyenoord wel eens goed kon spelen. 'Het begin van de wedstrijd was helaas niet goed', zag Mark. 'Toen PSV al zo vroeg op voorsprong kwam hoopte ik dat Feyenoord zich kon herpakken. Dat gebeurde gelukkig en we kwamen nog voor rust terug tot 1-1. Yankuba Minteh was de doelpuntenmaker. 'Hij speelde weer een goede wedstrijd. Het lastige aan hem is dat hij niet te peilen is. Hij is ontzettend snel en kan heel goed voetballen. In mijn ogen ontbreekt alleen het overzicht met enige regelmaat. Als hij dat ook nog krijgt dan kan hij wel eens heel ver komen.'

Na rust was Feyenoord een heel stuk beter en kreeg het kansen op de 1-2. Santiago Gimenez zorgde uiteindelijk voor die 1-2. 'Fijn dat hij weer heeft gescoord. Ik vond hem nog steeds niet geweldig, en het vragen om kaarten moet hij achterwegen gaan laten, maar langzaam lijkt hij wel weer meer in zijn spel te komen. Ik denk dat wanneer hij zich meer bezig houdt met het voetbal dan met de tegenstander dat hem ook zal helpen om terug te komen in de vorm waar hij eerder in zat.'

Kampioenschap gespeeld

PSV maakte uiteindelijk de 2-2. 'Ik denk dat dat ook wel een verdiende uitslag was. Met momenten was PSV beter, maar met momenten ook Feyenoord. Wel jammer, want als het gat zeven punten was had ik het nog moeten zien. Nu blijft het tien punten, en kun je denk ik wel stellen dat PSV afstevent op een kampioenschap.'