'Als ik Bayern was, zou ik het blind doen'

'Als ik Bayern was, zou ik het blind doen'

20 reacties 20
Bron: NPO
Foto: Pro Shots

Op de persconferentie na de wedstrijd tegen PSV werd Arne Slot overvallen met de vraag over de interesse van Bayern München in zijn diensten. Volgens Slot zelf was het compleet nieuwe informatie.

In de NOS Voetbalpodcast gaat Arno Vermeulen op dat moment in, de commentator denkt dat Slot wel degelijk op de hoogte was."Het is niet gek als hij daar op een lijstje staat hoor, dat zij geïnteresserd zijn." Jeroen Grueter zou die interesse ook zeker niet vreemd vinden: "Hij stond toch vorig jaar al op een lijstje bij Tottenham Hotspur? Dus dat kan ik me wel voorstellen." Grueter gaat verder: "Als ik Bayern was zou ik het blind doen. Het is ook een ideaal instapmoment, nu verliezen ze de titel."

Slot Tweede Keus

Volgens de heren is volgens de Duitse goed geïnformeerde bronnen Arne Slot de keuze na Xabi Alonso omdat hij niet los te weken is bij Bayer Leverkusen. De aanstaand kampioen van Duitsland gaat vermoedelijk aan de slag bij Liverpool na het vertrek van Jürgen Klopp. De heren zijn het er unaniem over eens dat mocht Bayer Leverküsen aan kloppen dat het bijna geen slechter moment is om in te stappen. 

Lees ook