De kranten | Na de kater gloort er echt wel perspectief

De kranten | Na de kater gloort er echt wel perspectief

7 reacties 7
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord leek tegen Almere City en FC Groningen een uitgebluste indruk te maken, tegen PSV krabbelde de formatie van Arne Slot toch weer op en overheerste na afloop vooral de gedachte dat er meer mogelijk was geweest dan een gelijkspel. In de kranten ook veel aandacht voor het perspectief voor de Rotterdammers. 

In het Algemeen Dagblad kijken ze terug op een geweldig intense wedstrijd. De Rotterdammers speelden misschien wel iets anders dan normaal, maar hadden zeker in de tweede helft de zaken goed op orde. Na afloop overheerste enerzijds de kater van het weggeven van de voorsprong, anderzijds was er ook de bevestiging er is nog meer te halen. 'Na de kater gloort er echt wel perspectief' kopt de krant dan ook. 

De Telegraaf zag ook een wedstrijd waar in duidelijk werd waarom PSV en Feyenoord de nummer 1 en 2 van de competitie zijn. Toch is het volgens de krant wel de wedstrijd waar Feyenoord definitief het laatste sprankje hoop op de titel heeft vergooid. Met 10 punten achterstand met nog 10 wedstrijden te gaan lijkt het een kwestie van tijd dat de Rotterdammers onttroond worden. 

Lees meer over
Lees ook