'PSV wordt niet dagelijks of wekelijks bij de strot gegrepen'

Vanmiddag staat om 14:30 het duel tussen de twee beste ploegen van Nederland op het programma. Feyenoord en PSV nemen het tegen elkaar op, in een wedstrijd die de laatste titelkansen van de Rotterdammers gaan beslissen. Bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN wordt vooruitgeblikt op het duel.

Hans Kraay jr. verwacht dat het een gelijke wedstrijd zal worden. 'Ik hoor alleen maar mensen PSV roepen, maar ik heb de indruk dat Feyenoord het PSV heel moeilijk gaat maken vandaag', zegt de analist van ESPN. 'PSV wordt niet dagelijks of wekelijks bij de strot gegrepen', geeft Kraay als belangrijkste reden.

Aad de Mos denkt wel dat PSV met de overwinning wegloopt. 'Ik zie Feyenoord het PSV wel heel erg moeilijk maken, maar desalniettemin, PSV is in vorm', zegt de Mos.

Verder gaat het over Quinten Timber. De middenvelder van Feyenoord is voor het eerst opgenomen in de voorselectie van Oranje, en maakt dit seizoen een knappe ontwikkeling door. Cedric van der Gun trainde Timber in de jeugd en zegt dat je snel zag dat het grote talenten waren. Van der Gun ziet ook dat de middenvelder een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt en dat hij op verschillende posities kan spelen. Verder roemt hij het fysiek van de Feyenoorder. 'Hij is fysiek ook sterk, dat is een onderdeel in het voetbal dat vaak vergeten wordt.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten