Feyenoord Onder 15 wint stadsderby van Sparta Rotterdam Onder 15

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 15 wist de stadsderby tegen Sparta Rotterdam Onder 15 vanmiddag met 3-1 te winnen. De thuisploeg kwam na rust door twee goals snel achter elkaar op 2-0 door jeugdspelers Gia-Luca Aserie en Dimayro Ramos, maar moest daarna een tegendoelpunt van de Spartanen slikken. Zes minuten voor tijd werd de wedstrijd stilgelegd nadat de scheidsrechter in een botsing met een jeugdspeler naar de grond zakte. De wedstrijd werd later hervat met een andere scheidsrechter. Volgens de commentator gaat bevindt de scheidsrechter die in elkaar zakte zich nu in goeden doen. Na de hervatting wist Wilbrenninck van Cuilenborg de 3-1 op het scorebord te zetten en de zege voor Feyenoord O15 definitief veilig te stellen.

Een mooie kans dus om onze jonge jeugd aan de slag te zien.