Vermoedelijke opstelling: 'Slot geeft basisplaats aan Nieuwkoop'

Feyenoord speelt komende zondag de topper in de Eredivisie tegen PSV. De ploeg uit Eindhoven is de koploper en heeft momenteel tien punten voorsprong op nummer twee Feyenoord.

Het lijkt er op dat Feyenoord niet kan beschikken over Calvin Stengs. De middenvelder raakte in de bekerwedstrijd tegen FC Groningen van afgelopen donderdag geblesseerd. Hoe ernstig de blessure is, is nog onbekend, maar hij lijkt de wedstrijd tegen PSV niet te halen. Quilindschy Hartman lijkt de wedstrijd wel te halen, zo liet Arne Slot vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. De verdediger miste de wedstrijd tegen FC Groningen omdat hij ziek was, maar stond vandaag weer op het trainingsveld.

FR-Fans.nl verwacht dat Ramiz Zerrouki de vervanger zal zijn van Stengs op het middenvelder. Verder verwacht FR-Fans.nl dat ook Bart Nieuwkoop een basisplaats heeft. Hij zal als rechtsbuiten starten. Dat betekent dat Yankuba Minteh op de bank begint.

De verdediging lijkt de bestaan uit Geertruida, Beelen, Hancko en Hartman. Het middenveld uit Wieffer, Zerrouki en Timber en in de aanval lijken Nieuwkoop, Gimenez en Paixão een basisplaats te hebben in de topper van zondag.

Vermoedelijke opstelling volgens FR-Fans.nl

Wellenreuther, Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman, Wieffer, Zerrouki, Timber, Nieuwkoop, Gimenez, Paixão.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten