OFFICIEEL | Leo Sauer verlengt contract bij Feyenoord

Leo Sauer heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd, zo meldt Feyenoord op de website. Het talent ligt nu tot medio 2028 vast. Sinds dit seizoen behoort de Slowaak tot de selectie van Feyenoord 1 en maakt daarin indruk.

Sauer is blij met zijn contractverlenging. ‘Tegen een club als Feyenoord zeg je geen nee’, zegt Sauer op de website van Feyenoord. ‘Het stadion, de supporters, de organisatie: het is fantastisch om hier te voetballen. Ik zie deze contractverlenging als een beloning vanuit de club en een blijk van vertrouwen in mijn ontwikkeling. Het afgelopen jaar is het heel snel gegaan. Ik zit nu bij het eerste elftal en op dat niveau leer ik veel op dagelijkse basis. Hard blijven werken is nu de opdracht, dan krijg ik vanzelf mijn kansen en kan ik laten zien wat ik in mijn mars heb.’

In de zomer van 2022 nam Feyenoord Sauer op huurbasis over van MŠK Žilina. Vervolgens maakte hij indruk bij Feyenoord Onder 21 en maakte hij ook minuten in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende in het eerste van Feyenoord. Sinds september 2023 zit Sauer in het eerste elftal van Feyenoord. Hij maakte zijn debuut in de competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Sauer speelde dit seizoen negen Eredivisiewedstrijden. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij drie assists. Ook speelde hij twee keer mee in een Champions League wedstrijd.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten